WIJ ZIJN
HARTKWARTIER

ONZE
TIJD
IS NU

 

 

We staan voor positieve verandering. We verzorgen educatieve projecten op het gebied van muziek, dans en kunst. Onze projecten staan in het teken van creativiteit, persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.


We zijn een jonge organisatie met een netwerk van ervaren coaches, die zich hart maken voor de toekomst van de jeugd. We willen jongeren inspireren en helpen om hun purpose te ontdekken. Daarom bieden we jongeren tools waarmee ze een positief zelfbeeld, zelfvertrouwen en eigenwaarde creëren. Onze werkwijze is erop gericht de verbeeldingskracht en het creatief vermogen te stimuleren. We geloven dat wat je aandacht geeft groeit.

STEP UP!

STEP UP!

Projectvorm:
Duur:
Doelgroep:
Dagproject
4-6 uur
Voortgezet onderwijs
De beats pompen uit de speakers. De MC hypet het publiek op. De dansers zijn ready. Time to step up! Dit project brengt jongeren op één dag met zoveel mogelijk verschillende dansstijlen in aanraking. Van hiphop, breakdance, house en Caribbean dancehall tot popping, streetdance, salsa en zumba. De jongeren gaan onder begeleiding van de creative coaches van Hartkwartier aan de slag met hun favoriete dansstijl. Alle groepen komen uiteindelijk samen in één jam waar ze zichzelf met de groep presenteren. Het doel van het project is om jongeren de kracht en eenheid van muziek te laten ervaren en op een laagdrempelige manier te werken aan hun zelfvertrouwen, lichaamstaal en houding.

Date

24 February 2016

Tags

Dagproject

WIE ZIJN WIJ

CONTACT

Benieuwd hoe Stichting Hartkwartier een kloppende oplossing kan bieden? Interesse in één van onze projecten? Neem contact met ons op!

VOLG HET HART

Stichting Hartkwartier
Postbus 476
7500 AL Enschede

Email: info @ hartkwartier.org

Telefoon:
06 160 188 98 (Mark de Greef)
06 489 310 32 (Bart Hilhorst)

Facebook